Qui pot participar a les excursions?

Per participar a les excursions no hi ha límit d’edat ni tampoc cal cap preparació física especial. A la fitxa de cada activitat trobaràs indicada l’edat mínima per realitzar cadascuna de les activitats i l'experiència prèvia recomanada.

És necessària una forma física especial per participar a les excursions?

No. El ritme de les sortides es marca segons el rendiment de les diferents persones que configuren el grup.

Què passa si bolco amb el caiac?

Abans d’iniciar l’activitat el monitor t’haurà informat de com procedir i retirar el tapabanyeres en cas de bolcar. Les instruccions i l’ajuda del monitor et serviran per sortir del caiac i tornar a pujar sense cap dificultat.

Quin material està inclòs en les excursions guiades?

El material inclòs depèn de l’activitat a la que es participi però en general inclou el caiac, la pala i l’armilla. El tapabanyeres, el paravent.

Què haig de portar en una excursió?

Has de portar banyador, una samarreta (de lycra preferentment), escarpins o sabates que es puguin mullar, crema solar, gorra, ulleres de sol que es puguin lligar, tovallola, aigua i roba de recanvi.

Què passa si les condicions meteorològiques no permeten fer l’activitat de forma segura?

En cas d’anulació per part de Sea Kayaking Spain el client tindrà dret a l’aplaçament, substitució per una altre activitat o devolució de l’import abonat.

Les activitats inclouen assegurança? En el preu de les activitats hi ha inclòs l’assegurança d’accidents i de responsabilitat civil: Assegurança d’accidents contractada amb la companyia Allianz i responsabilitat civil contractada amb la companyia AXA.